Volg de BO

Anja Janssen nieuwe ombudsman Groningen

Sinds 1 december 2023 is er een nieuwe ombudsman in Groningen. Anja Janssen stelt zich graag hier aan je voor. Ze zal zich de komende jaren inzetten voor een betere verbinding tussen jou en de gemeente Groningen. Maar ook voor klachten over WIJ Groningen, het Noordelijk Belastingkantoor, de GGD of Beschermd Wonen kun je bij haar terecht.

Om goed te begrijpen wat mensen bezighoudt als het gaat om de dienstverlening van deze organisaties, gaat Anja graag met inwoners in gesprek. Ze heeft een boel vragen. “Wat zijn onderwerpen die mensen bezighouden? Waar zitten de zorgen? Hoe kijken inwoners aan tegen de gemeente en de organisaties waarvoor ze de ombudsman is? En natuurlijk, hoe kijken mensen aan tegen de ombudsman? Is voldoende bekend wat een ombudsman doet?” Denk je dat het zinvol is dat de ombudsman een keer (bij een bijeenkomst) in je wijk langskomt? Neem dan contact op!

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.