Volg de BO

Verf inleveren en refurbishen tijdens Week van het Afval 2023

Vrijdag 13 oktober start de Week van het Afval 2023. We hebben weer een divers programma. Een paar tips: Kun je een huis een duurzame make-over geven? Studenten van het Alfa College gingen met Maaike Starreveld op onderzoek. Of het lukt zie je iedere werkdag op OOG TV. Heb je nog volle of half lege blikken verf in de kast staan? Lever ze gedurende de week in op enkele weekmarkten. Van oude verf kunnen we nieuwe verf maken. Leer tijdens een workshop hoe je een meubelstuk kunt refurbishen.

Refurbishen is een duur woord voor opknappen. Of doe mee aan een afvalvrije wandeling in de binnenstad. Kijk voor het hele programma, data en tijden op de website van Haal Alles uit je Afval. De Week van het Afval komt voort uit het streven van de gemeente om volledig afvalvrij te zijn in 2030. Groningers helpen en inspireren elkaar daarom een week lang om de hoeveelheid afval die we met zijn allen maken, verder terug te brengen.

Uit: Nieuwsbrief Oude Wijken (6 oktober), gemeente Groningen

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.