Volg de BO

Vier projecten, één informatiemarkt

We timmeren hard aan de weg om van Groningen een nog mooiere stad te maken. We werken daarvoor aan meerdere projecten. Over een aantal projecten gaan we binnenkort graag met jou in gesprek. De projectteams van Fietsstraat Korreweg, Herinrichting Floresplein, nieuwe Gerrit Krolbrug en Oosterhamrikzone nodigen je daarom graag uit voor een gezamenlijke informatiemarkt op dinsdag 13 februari 2024 in Het Floreshuis, Floresplein 19. De informatiemarkt duurt van 16:00 tot 20:30 uur.

Op de informatiemarkt vertellen we je over de stand van zaken van de nieuwe inrichting van de Korreweg als fietsstraat, de plannen voor de herinrichting van het Floresplein, over de nieuwe Gerrit Krolbrug en wat we de komende tijd voor het project Oosterhamrikzone gaan doen. Je kunt in gesprek gaan en jouw mening geven over de verschillende projecten. We stellen jouw inbreng op prijs, dus kom vooral en denk mee.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.