Volg de BO

Wie geef jij een beetje energie cadeau?

Ken jij iemand, die wel een beetje extra geld in de portemonnee kan gebruiken? Geef dan dit mooie ‘energiecadeau’! Duurzaam Groningen lanceert een campagne voor én door Groningers waarbij inwoners van de gemeente elkaar helpen om de energierekening te verlagen.

Met de koude dagen voor de deur, is een beetje gratis energie(advies) welkom voor iedereen. Daar kun jij een rol in gaan spelen door een ‘energiecadeau’ te geven aan een mede-Groninger. De energiecoaches van Duurzaam Groningen helpen met gratis tips en materialen zodat je met kleine aanpassingen energie en dus geld kunt besparen. Soms tot wel honderden euro’s per jaar. Boek je een energiecoach voor jezelf? Denk dan ook eens aan iemand die ook wel wat hulp kan gebruiken. Vraag het ‘energiecadeau’ aan je energiecoach en geef het door. Zelf geen energiecoach nodig, maar wél eentje cadeau geven? Op de website van Duurzaam Groningen lees je hoe je dat doet.

Uit: Nieuwsbrief Oude Wijken (20 oktober), gemeente Groningen

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.