Volg de BO

Soldeer-creatievelingen

Ledjes, arduino, motortjes; dat zijn een paar trefwoorden als we denken aan de soldeer-creatievelingen. Voor de aankleding van het winterfestival willen we leuke (draagbare) elektronische gimmicks maken. Denk aan hoge hoeden waar iets uit omhoog komt of lichteffecten als iemand ergens langs loopt.

Dat vergt natuurlijk de nodige kennis van elektronica. En dat je weet dat je de soldeerbout niet bij het hete deel vast pakt. Creativiteit is ook van belang, want het moet natuurlijk wel in het thema vallen. Bijdragen aan de beleving en fantasie van de bezoekers.

Doe mee!

We willen graag mensen in verbinding brengen. Op een veilige manier, dus niet door elkaar onder stroom te zetten. 😉 Tijdens de voorbereidingen van het winterfestival komen we regelmatig bij elkaar. We vinden het leuk om met elkaar het evenement vorm te geven. Maar als je toch veel liever aan je eigen bureau werkt, mag dat uiteraard ook.

Hoe dan ook, het is tijd om je multimeter en breadboards er bij te pakken! Stuur ons een bericht om je aan te melden of vragen te stellen.