Volg de BO

JOP-terrein toch locatie voor Kerstmarkt Oosterparkwijk

Stop de tijd! Soms lopen dingen anders dan je in gedachten hebt. Zo ook nu. Een paar dagen geleden hebben we laten weten dat de kerstmarkt zou verhuizen naar de Oosterhamrikkade. Vandaag kregen we te horen van de gemeente, dat deze geen vergunning kan verlenen voor die locatie. Dus is het oude plan hervat en gaan we toch naar het JOP-terrein. We maken het een beetje compacter en bouwen alsnog een gezellig en feestelijk mini-dorpje. Dus heb je in je agenda staan dat je dit weekeinde naar de Oosterhamrikkade zou gaan, verander dat even! 🙂

Het betekent ook dat we nog wel wat extra hulp kunnen gebruiken. We hebben al redelijk wat mensen die mee helpen, maar elk handje die mee doet is mee genomen. Zo moeten er nog hekken geplaatst worden. De huisjes moeten verhuisd worden van de Oosterhamrikkade naar het JOP-terrein. Dinsdag worden er 40 kerstbomen versierd. En zo nog vele andere (grote en kleine) klusjes. Wil jij mee helpen, meld je dan aan via kersthulp@oosterparkgroningen.nl.

De overige plannen blijven gewoon staan. Wat er in het programma staat, gaan we de komende dagen verder publiceren. Er is in ieder geval genoeg te doen, dus kom gewoon langs, op het JOP-terrein dus! (sorry voor de verwarring) 😉  En neem je buren mee, natuurlijk. Je kan op onze Facebook-event aangeven dat je komt.