Volg de BO

Kerstmarkt voor en door Oosterpark

In 2019 bestaat onze Oosterparkwijk 100 jaar! Daarom organiseert de Bewonersorganisatie Oosterpark samen met WerkPro op 21, 22 en 23 december een kerstmarkt op het JOP-terrein aan de Klaprooslaan. In een tiental kerstchalets kan een hapje en een drankje worden besteld of iets leuks worden gekocht voor de kerst. Er komt een ijsbaantje van 100 vierkante meter voor de kinderen, verschillende optredens van koren en straatartiesten. In een speciale theaterschuur kan er gekeken worden naar leuke, grappige en mooie optredens. Daarnaast zijn we nog bezig met een paar speciale verrassingen.

Meld je aan als hulp

Om dit alles voor elkaar te krijgen en er een mooi feest van te maken moet er nog veel gebeuren. We hebben handige Harrie’s (of Henriëtta’s) nodig die een aantal dagen komen helpen. Onder andere met het aanpassen van de chalets, lampjes ophangen in de bomen, gast-vrouwen en heren en natuurlijk afbreken en opruimen.

De weekenden van 10/11 november, 17/18 november en 24/25 november gaan we kerstchaletjes maken, ben jij goed met een kwast of met gereedschap en heb je zin om een dag(deel) te komen helpen? Geef je dan nu op! Voor een hapje en drankje zal worden gezorgd.

Wil je meehelpen om er een echt feest van te maken, geef je dan op: Laten we met z’n allen er voor heel de wijk een groot feest van maken. Stuur een e-mail naar bestuurbo@hotmail.com.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.