Volg de BO

Lopende zaken, week 38

Een volle agenda, afgelopen vrijdagochtend. We hebben de huidige stand van het Oosterhamriktrace, de Coöperatieve Wijkraad, wijkkrant en betaald parkeren door genomen. Deze week hebben we bijeenkomsten voor de eerste twee onderwerpen. Die zullen bepalend zijn over hoe de BO zich verder zal mengen in deze projecten.

Tussendoor kwam er een buurtbewoonster uit de Oliemuldersweg langs. Haar vraag was hoe er een peiling over betaald parkeren door bewoners kan worden aangevraagd. We hebben uitgelegd hoe dat proces verloopt. Daarna kletsten we even met haar verder over de verbouwingen van Nijestee aan de huizen aan de Oliemuldersweg. Het bleek dat daar veel onduidelijkheid over is. Daarom hebben we Nijestee maar een mailtje gestuurd, met het dringende verzoek om meer informatie voor de bewoners van de diverse straten waar nu gewerkt wordt. We hopen binnenkort jullie meer te kunnen vertellen.

Kortom, een drukke week voor de boeg. Natuurlijk zijn we aanstaande vrijdagmorgen, op ons wekelijks inloopmoment, ook weer te vinden in het Treslinghuis. Van 9:30 tot 10:30 ben je welkom voor een kopje thee of koffie.