Volg de BO

Site verbouwing klaar

De afgelopen weken is er flink getimmerd aan onze site. Regelmatige bezoekers hebben het proces misschien wel gezien. Het uiterlijk is in een modern jasje gestoken, waar onder andere gelet is op leesbaarheid en toegankelijkheid. Er zijn nu verschillende categorie├źn voor nieuwsberichten. De pagina’s over de Oosterparkwijk hebben een centrale plek gekregen. Aan de (technische) achterkant is er eveneneens veel veranderd. Dat zijn echter details waar we u niet mee zullen vermoeien.

Meer site updates

We blijven werken aan nieuwe updates. De informatie over de wijk willen we verder uitbouwen. Bovendien gaan we vaker berichten plaatsen die ingaan op ontwikkelingen binnen de wijk. Verder krijgt de wijkkrant een archief met oude edities.

Bewonersorganisatie Oosterpark volgen

Ons volgen om op de hoogte te blijven is nu ook een stuk eenvoudiger geworden. Dit kan via Facebook of de RSS-feed(?).

Comments

  1. Ik neem aan dat je met “dit” het reactieformulier bedoeld. Verrassend genoeg is deze inderdaad in het Engels. Dat moet natuurlijk gewoon in het Nederlands kunnen. We gaan er naar kijken. Bedankt voor je oplettendheid!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.