Volg de BO

Wat moet er in het buurthuis?

Samen met de besturen van de speeltuin­verenigingen, het JOP en WerkPro, houden wij ons al een aantal jaar bezig met de komst van een nieuw buurthuis. Door de sloop van het Treslinghuis mist onze wijk een plek die van ons allemaal is en waar we allemaal welkom zijn. Vanaf medio september zal de Siebe Jan Boumaschool (voorheen van Houtenschool) beschikbaar komen. Een mooi gebouw is natuurlijk fantastisch, maar is niets waard als er geen dingen gebeuren die we belangrijk en noodzakelijk vinden. Daarom willen wij wijkbewoners met ideeën over de invulling van het buurthuis oproepen. Het is mogelijk om het buurthuis te bezichtigen, in hele kleine aantallen en buiten schooltijd. Het aantal plaatsen is daarom gering. Wil je het buurthuis bezichtigen? Neem dan contact op met Het Oude Politiebureau: 050 211 3684 en geef aan op welk datum en tijdstip je de rondleiding wilt volgen. 

De rondleidingen worden gegeven op de volgende data: 

maandag 10, 17 en 31 mei
woensdag 12, 19, 26 mei en 2 juni
donderdag 13, 20, 27 mei en 3 juni

Je kunt je inschrijven voor 14:30 uur of 15:30 uur. De rondleiding duurt ongeveer een uur. Per rondleiding kunnen maximaal vier personen deelnemen. De rondleidingen worden gegeven door Miranda Dontje en Jasper Klapwijk.
Bij vragen: neem contact op met Het Oude Politiebureau.

Comments

  1. w.j.bouman

    Ik wil me samen met Jarno Hoogeboom opgeven voor woensdag 19 mei om 14.30 uur

  2. Harm Havinga

    Beste meneer Bouman,

    U kunt zich opgeven door te bellen met het HOP: 050-211 3684. Dan weet u meteen of dit tijdstip beschikbaar is.

    Met vriendelijke groet,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.