Volg de BO

Wat moet er volgens jou in het nieuwe buurthuis?

Samen met de besturen van de speeltuin-verenigingen, het JOP en WerkPro, houden wij ons al ruim een jaar bezig met de komst van een nieuw buurthuis. Door de sloop van het Treslinghuis mist onze wijk een plek die van ons allemaal is en waar we allemaal welkom zijn.

Nu het eerste onderzoek van de gemeente over de kosten afgerond is en het onderzoek voor de verbouwing begonnen is, wordt de invulling van het buurthuis steeds belangrijker. Een mooi gebouw is natuurlijk fantastisch, maar is niets waard als er geen dingen gebeuren die we belangrijk en noodzakelijk vinden.

Daarom willen wij alle wijkbewoners met ideeën over de invulling van het buurthuis oproepen. Wil je meedenken geef je dan op, dan nodigen wij je uit voor een gesprek. We weten nog niet of dat een bijeenkomst wordt of individuele gesprekken, dat hangt af van de hoeveelheid reacties.

Daar praten we graag met jou over wat je wil laten gebeuren in het nieuwe buurthuis. We kijken uit naar veel leuke en verrassende ideeën. Daarnaast hopen we dat een deel van de mensen die meedoen, samen met ons zich bezig gaan houden met de invulling van het pand.

Je kunt je opgeven via: bestuurbo@hotmail.com – Zet in het onderwerp “Buurthuis” en in de mail je naam, contactgegevens en idee er bij.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.