Volg de BO

Informatiebijeenkomst verhuizing Toentje, vrijdag 22 januari

Uitnodiging voor informatiebijeenkomst verhuizing Toentje

Het Toentje gaat verhuizen en heeft een flyer verspreid om buurtbewoners op de hoogte te stellen én uit te nodigen voor een informatiebijeenkomst.
De tekst van deze flyer is als volgt:

Toentje o.a. bekend van haar moestuin voor de Stadse voedselbank gaat na 2 successvolle jaren aan de Paradijsvogelstraat verhuizen. Op de locatie aan de Paradijsvogelstraat zal namelijk gebouwd gaan worden.

Toentje brengt jaarlijks van de huidige locatie zo’n 850 kratten verse groenten en fruit naar de meer dan 650 gezinnen die van de voedselbank gebruik maken. Dit is hard nodig aangezien er nauwelijks aanbod is van verse groenten en fruit in de voedselpaketten. Stichting Toentje realiseert deze opbrengst samen met zo’n 30 vrijwilligers.

Wij dragen het Oosterpark een warm hart toe en blijven daarom ook graag in de wijk en dicht bij de voedselbank, zodoende hebben wij ons oog laten vallen op het Pioenpark aan de Struisvogelstraat.

Graag nodigt Stichting Toentje u uit om onder het genot van een hapje en een drankje gezamelijk in gesprek te gaan over de hernieuwde invulling van het park. Bij de informatie bijeenkomst is ook de gemeente Groningen aanwezig.

DATUM: vrijdag 22 januari, 16.00 – 19.30 uur

ADRES: Paradijsvogelstraat 10

Graag zien we u dan!