Volg de BO

Let’s Gro op zoek naar ideeën voor de toekomst van de stad voor jubileumeditie festival

Van 2 tot en met 4 november wordt de vijfde en dus jubileum editie van Let’s Gro georganiseerd. Het inspiratiefestival over de toekomst van de stad Groningen en regio. De festivalorganisatie is op zoek naar mensen/ organisaties die een geweldig initiatief of idee hebben over de stad van morgen. En die die toekomstplannen op het podium tijdens Let’s Gro willen delen, ze uit willen testen en voor een publiek willen presenteren.

Let’s Gro roept iedereen op ideeën in te dienen. De organisatie zoekt naar bijdragen die zorgen voor een betere, mooiere en slimmere stad en die ook na het festival een vervolg kunnen krijgen. Kortom: levensvatbare en toekomstbestendige ideeën, klein en groots, over ondernemerschap, sociale innovatie, gezondheid, technologie of welk ander onderwerp dan ook. Voor die ideeën organiseert Let’s Gro het podium en de plannenmakers kunnen dan hun initiatief met de stad en de festivalbezoekers delen.

Het inschrijfformulier voor al deze ideeën staat nu online. Via www.letsgro.nl kunnen plannenmakers zich tot 4 september aanmelden. Na inschrijving vinden er gesprekken plaats met de inzenders om te kijken of (en waar) het voorstel/ idee een plek kan krijgen op het festival.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.