Volg de BO

Bestuursleden

De Bewonersorganisatie Oosterpark (BO) doet haar bezigheden vanuit het belang van de bewoners. Bij de BO proberen we het werk en de afspraken zo veel mogelijk te verdelen. We zijn erg actief en daardoor is er genoeg te doen. Voor de verschillende “dossiers” zijn er bijna wekelijks wel afspraken.

Wij zijn een groepje mensen, dat een groot hart voor de wijk en haar bewoners heeft. Verschillende mensen, met verschillende achtergronden en met dezelfde wens; de Oosterparkwijk een mooie en fijne wijk houden voor iedereen die er woont.

Ervaring is mooi mee genomen, maar niet verplicht. Al doende leer je. Je moet in staat zijn om op goede argumenten besluiten te kunnen nemen. Met besturen kom je vaak in aanraking met verschillende organisaties en natuurlijk bewoners zelf. Dat betekent dat je regelmatig ergens een afspraak hebt om het een en ander af te stemmen.

Niet alleen voor de Bewonersorganisatie zoeken we bestuursleden. De Stichting Evenementen Oosterpark en Speeltuin Vereniging Oosterpark zijn toe aan uitbreiding. De besturen zorgen voor activiteiten, verbeteringen in de wijk en waken voor het belang van bewoners.