Volg de BO

Kerstmarkt Oosterparkwijk naar Oosterhamrikkade

UPDATE (17-12): JOP-terrein toch locatie voor Kerstmarkt Oosterparkwijk
De kerstmarkt zal op 21, 22 en 23 december in het gebouw aan Oosterhamrikkade 119 plaats vinden. Dit in tegenstelling van eerder berichten, waar het JOP-terrein genoemd werd. Door gebrek aan voldoende mensen, hebben we moeten besluiten om het evenement te verplaatsen. De tijden zijn verder ongewijzigd.

  • Vrijdag: 17:00 – 21:00
  • Zaterdag: 14:00 – 21:00
  • Zondag: 14:00 – 19:00

Natuurlijk gaan we er net zo’n gezellig festijn van maken! De vrijdag en zaterdag worden afgeslotten met een acrobatische vuuract. Er zijn kerststalletjes met lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk kerstelijke hebbedingen.

Er zullen koortjes zijn die liederen te gehore brengen. Theaterstukjes voor de lach en de traan. De ijsbaan ontbreekt niet en kinderen kunnen een rondje rijden op pony’s.

Al met al, genoeg te doen, horen en zien. Wij zien je graag op dit eerste feest dat het 100 jarig bestaan van de Oosterparkwijk in luid. Tot 21, 22 en 23 december aan de Oosterhamrikkade 119! Je kan op onze Facebook-event aangeven dat je komt.
UPDATE (17-12): JOP-terrein toch locatie voor Kerstmarkt Oosterparkwijk

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.