Volg de BO

OPROEP: Klussers ? ?️ voor aanstaande weekenden gezocht

Terwijl aanstaande zaterdag de stoomboot van Sinterklaas aankomt, is er in de Oosterparkwijk de voorbereiding van de kerstmarkt in volle gang. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! We zijn namelijk druk bezig met de kersthuisjes. Deze moeten zo gemaakt worden dat ze makkelijk in- en uit elkaar kunnen. En weerbestendig gemaakt worden, door ze te beitsen.

Dus als je een beetje handig bent met een boormachine of een kwast, dan zijn we op zoek naar jou! Iedere dag dat we bezig zijn, kunnen we 5 a 6 handige klussers en 10-12 verfers gebruiken. Een gast-heer of vrouw, die deze mensen verzorgd is ook zeer welkom.

Aanstaande weekenden zijn we van 10:00 tot 16:00 te vinden aan de Oosterhamrikkade 119.

Klussers goed verzorgd

Een tafel vol met eten voor de harde werkers
Natuurlijk zorgen we goed voor je, terwijl je hard aan het werk bent. Een goed gevulde maag is wel zo fijn als je druk in de weer bent. Dat doen we met lekkere lunch, drinken en een goede dosis gezelligheid. Als je bij je aanmelding aangeeft dat we ergens rekening mee moeten houden, doen we dat zo veel mogelijk.

Aanmelden

Om alles in goede banen te leiden, vragen we je om even een mailtje te sturen naar bestuurbo@hotmail.com. Je kan natuurlijk ook het contactformulier op onze site gebruiken. Geef in je berichtje even aan wat je kunt/wilt doen en vooral ook wanneer.

Comments

  1. Hoi Kersthuisbouwers,

    ik wil wel helpen. Ben handig maar kan slecht tegen vluchtige dampen, dus pas niet goed bij het verven.
    Houtbewerken is m’n passie, dussss…

    groet,
    Karin

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.